2421062646 6946004149 Στρατηγού Μακρυγιάννη 56 Β, Βόλος entomostop@yahoo.gr
hero image

 

ENTOMOSTOP | ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Απολύμανσεις

 

Η αντιμετώπιση των μικροβίων μέσω της απολύμανσης κρίνεται απαραίτητη και έχει μεγάλη σημασία για κάθε οικιακό, επαγγελματικό και δημόσιο χώρο. Η ENTOMOSTOP διαθέτοντας την απαραίτητη γνώση και εμπειρία πραγματοποιεί απολυμάνσεις κυρίως σε Δημόσιου χώρους όπως, σχολεία, νηπιαγωγεία, νοσοκομεία, αλλά και ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, γυμναστήρια, τράπεζες, κάμπινγκ, κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια, καφετέριες κ.α. με σκοπό την απομάκρυνση μικροβίων, βακτηρίων και παθογόνων μικροοργανισμών (κορωνοϊού, κοινής γρύπης, μηνιγγίτιδας, ηπατίτιδας κλπ.).

Εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης και στόχος μας αποτελεί, πάντα, η απόλυτη εξάλειψη σε μικρόβια, μύκητες, ιούς και βακτήρια. 
 

Οι εφαρμογές απολύμανσης της ENTOMOSTOP πραγματοποιούνται από χημικούς και γεωπόνους που έχουν εκπαιδευθεί για να σας προσφέρουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες με απόλυτη ασφάλεια.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
για να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας και να σας απαντήσουμε με την προσφορά μας.

 

Εξυπηρετούμε Βόλο, Νέα Ιωνία, Πήλιο, Νέα Αγχίαλο, Αγριά, όπου μας ζητηθεί στο νομό Μαγνησίας και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης.