2421062646 6946004149 Στρατηγού Μακρυγιάννη 56 Β, Βόλος entomostop@yahoo.gr
hero image

 

ENTOMOSTOP | ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Μυοκτονία - Απώθηση

 

Η ENTOMOSTOP παρέχει σύγχρονες και επιστημονικές λύσεις στον τομέα της μυοκτονίας και της απώθησης πτηνών και ερπετών. Στόχος μας, η παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών υπηρεσιών για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας κάλεσμα το συντομότερο δυνατό με απόλυτο επαγγελματισμό και σύγχρονες μεθόδους εργασίας. 

Στο ζήτημα της μυοκτονίας εφαρμόζεται μια σειρά ενεργειών που περιλαμβάνει εντοπισμό των κρίσιμων σημείων, κάλυψη σημείων εισόδου και δημιουργία ζωνών ασφαλείας, τοποθέτηση σταθμών - παγίδων με τροφικό δόλωμα οι οποίες ελέγχονται τακτικά.
 

Σε χώρους που σχετίζονται με τα τρόφιμα, οι εφαρμογές γίνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ και των προτύπων ποιότητας ISO & HACCP με πρόγραμμα ολοκληρωμένης καταπολέμησης τρωκτικών.

Στον τομέα της απώθησης πτηνών και ερπετών η ENTOMOSTOP είναι πρόθυμη να σας προτείνει ποικίλες λύσεις για να απαλλαγείτε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. 

 


 

                    

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
για να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας και να σας απαντήσουμε με την προσφορά μας.

 

Εξυπηρετούμε Βόλο, Νέα Ιωνία, Πήλιο, Νέα Αγχίαλο, Αγριά, όπου μας ζητηθεί στο νομό Μαγνησίας και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης.