2421062646 6946004149 Στρατηγού Μακρυγιάννη 56 Β, Βόλος entomostop@yahoo.gr

 

ENTOMOSTOP | ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Απολύμανσεις - Απεντόμωσεις - Μυοκτονίες

 

Η επιχείρηση ENTOMOSTOP έχει την έδρα της στη Νέα Ιωνία Βόλου και από το 2005 προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα των απολυμάνσεων και απεντομώσεων. Με επικεφαλής τον πτυχιούχο γεωπόνο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Παρασκευόπουλο Βαρσάμη και μια εξειδικευμένη ομάδα φροντίζουμε για τη διατήρηση της υγιεινής του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου.
 

Προβαίνουμε σε πιστοποιημένες εφαρμογές απολυμάνσεων / απεντομώσεων και μυοκτονιών σε οικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις τροφίμων και μαζικής εστίασης, εμπορίου και υγείας.
 

Επισκεπτόμαστε το χώρο σας όπου πραγματοποιούμε δωρεάν εκτίμηση του προβλήματος και πραγματοποιούμε άμεση επέμβαση και αντιμετώπισή του. Εγγυώμαστε σίγουρο αποτέλεσμα με υπευθυνότητα και συνέπεια στις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε προϊόντα και μεθόδους εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πάντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας
για να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας και να σας απαντήσουμε με την προσφορά μας.

 

Εξυπηρετούμε Βόλο, Νέα Ιωνία, Πήλιο, Νέα Αγχίαλο, Αγριά, όπου μας ζητηθεί στο νομό Μαγνησίας και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία κατόπιν συνεννόησης.